Panko – doceniana japońska panierka

By Ania
2023-06-30
Japońska panierka panko

Odkryj tajemnicę chrupkości: Panko – japońska panierka. Czy wygrywa konkurs chrupkości?

Różni się od tradycyjnych panierowanych bułek tartej. Jest lżejsza, chrupiąca i bardziej puszysta, dzięki specjalnej technice wytwarzania.

Świetnie pasuje do panierowanie mięsa, ryb, warzyw czy nawet deserów, Panko doda im smacznej otoczki.

Dzięki swojej strukturze Panko absorbuje mniej oleju podczas smażenia, co sprawia, że potrawy są lżejsze i mniej tłuste.

Jeśli marzysz o potrawach o wyjątkowej chrupkości, wypróbuj Panko w naszej restauracji sushi w Józefosławiu. Nasze dania panierowane z użyciem Panko zachwycą Twoje podniebienie i wprowadzą nową jakość do Twojej kulinarnych eksploracji!

Close
Close
Call Now Button